GARDENA 1188-20

GARDENA 1188-20

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2022-04-05): 19900.00

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Gyártó: GARDENA
Modell: 1188-20


Leírás:

A GARDENA talajnedvesség-érzékelőnek köszönhetően az automatikus öntözés a talaj nedvességét is figyelembe veszi. Ha a talaj nedvességtartalma megfelelő, akkor az öntözés nem kapcsol be, illetve leáll, hozzájárulva a víztakarékossághoz. MasterControl solar, MasterControl és MultiControl öntözőkomputerrel összekapcsolva olyan öntözés is lehetséges, amelyet csupán az érzékelő vezérel.

Az egyszerűen a talajba, a növények mellé szúrható talajnedvesség-érzékelő elektronikus módszerrel, tartósan és megbízhatóan méri a talajban a hőmérséklet-különbségeket.

A kívánt nedvességtartalom a forgatógombbal állítható be, és az aktuális nedvességszint is leolvasható. Az eszköz 5 méteres csatlakozókábellel rendelkezik. A működéséhez két 1,5 V-os alkálielem szükséges (nincsenek mellékelve), amelyek körülbelül egy évre biztosítják a megbízható mérést.



Így is ismerheti: 1188 20, 118820

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.